Musik, mad og godt selskab på hotellet
Ansager Hotel har fået "Musik" med i navnet, og onsdag aften viste hotellet, at det lever op til sit nye navn.
Ansager Musik Hotel holdt onsdag aften den første "Maries Aften" hvor musik og mad forenes på en hverdagsaften.
Der var dækket op ved små borde til en hyggelig aften med mad og musik i hotellets sal. Menuen stod på gammeldags kyllingesteg og med indbagt vaniljeis og friske bær til dessert.
Musiker og klaverstemmer Ole Peter Jørgensen stod for det musiske og underholdt med klaverspil under spisningen og spillede til fællessange fra højskolesangbogen.
Efter middagen gav Ole Peter Jørgensen forsamlingen et indblik i sit lange musikalske liv gennem pudsige historier, anekdoter og musiske indslag.
Stemningen var god og med ét var aftenen slut.
Næste "Maries Aften" bliver onsdag den 13. juli, hvor Karina Holgersen underholder. Menuen bliver karbonader og rødgrød med fløde.
Karsten Madsen