ForsideElitehåndboldFacebookKalenderNyhederTest af guideTest af emnegalleryvejviser
Ansager
SIF Ansager-RSU-Ringkøbing: 26-26 Foto: Karsten Madsen

SIF Ansager viste høj moral

Håndbold: 3. division kvinder SIF Ansager-RSU-Ringkøbing: 26-26 (14-15)

SIF Ansager spillede en rigtig fin kamp, da holdet på hjemmebane i Skovlund/Ansager Hallen spillede uafgjort 26-26 imod RSU-Ringkøbing. Gæsterne stillede med et stærkt hold, og midtvejs i første halvleg førte de da også 8-12.

Hjemmeholdet viste dog utrolig høj moral og nægtede at give op, så ved pausen var udeholdet kun foran med en enkelt scoring, nemlig 14-15.

Ti minutter inde i anden halvleg var udeholdet igen foran med to scoringer, men SIF-Ansager-spillerne kæmpede videre, og tilsidst i kampen havde hjemmeholdet endda muligheden for at sikre sig sejren, men keeperen i RSU-Ringkøbing-målet stod stærkt og forhindrede udeholdet i at tabe.

- Det er et af de bedste hold, vi har mødt, men vi spiller en god kamp, sagde en glad træner for SIF Ansager, Jens Ole Mathiesen, efter kampen.

Topscorer for SIF Ansager blev Mathilde Strebøl med otte pletskud. Næstmest scorende for hjemmeholdet blev Marianne Balsgaard med seks scoring. Der var i øvrigt kun en marksspiller for SIF Ansager, der ikke fik scoret. Alt i alt var det en meget god holdpræstation.