Menu

Menu

ForsideElitehåndboldFacebookKalenderNyhederTest af guideTest af emnegalleryvejviser
Ansager
Bag dine egne kransekagestykker til jul og nytårsaften. Det er godt at have i fryserne til uventede gæster Foto: Karsten Madsen

Temaaften: Kransekagebagning

Vi gentager succesen fra foråret og afholder en temaaften med kransekagebagning

Mød op og få bagt din kransekage til jul og nytårsaften, eller bare fordi det er dejligt at have i fryserne, da det er hurtigt klar til brug til uventede gæster.

Temaaftenen afholdes den 20. november 2019 kl. 18.30-21.30 i hjemmekundskabslokalet på Ansager Skole. Birgit Nielsen vil igen hjælpe os gennem processen. Hun vil også gerne skaffe den gode kransekagemasse, som hun selv plejer at bruge.

Tilmelding kan ske til Inger S. Knudsen på ig@knudsen.mail.dk. Ved tilmelding skal du oplyse, om du ønsker at købe kransekagemasse af os, og hvor meget du vil købe. Sidste frist for tilmelding er den 8. november. Der er plads til maksimalt 12 deltagere på holdet.

Deltagergebyr er 50 kr. Du kan også købe de øvrige ingredienser, sukker, æggehvider, chokolade, nougat, nødder, kokos, bagefast marmelade, pistaciemasse o.s.v. af os. Du er også velkommen til selv at medbringe det.

Kransekagemasse koster ca. kr. 150,- pr. kg. Du skal bestille minimum ½ kg.

Hvis du har en røremaskine, må du meget gerne medbringe den. Husk at medbringe kagedåser til at bringe kagerne hjem i.

Mange efterårshilsner, Det Kreative Hus

mandag 28 okt 2019 - Karsten Madsen
Vist: 1024 gange