Menu

Menu

ForsideElitehåndboldKalenderNyhederTestTestgalleryvejviser
Ansager
Den store scene i Mariehaven en sensommeraften Foto: Karsten Madsen

Invitation: Borgermøde i Mariehaven

Temaet er "Mariehaven - I levende live"

Kære medborgere, Corona-krisen har sat sit mærkbare aftryk overalt og ikke mindst på det danske kulturliv, hvor regeringens og myndighedernes anbefalinger og forsamlingsforbud overalt har ført til aflysninger af arrangementer, lukkede døre, indtægtstab og slået økonomien i stykker i en sådan grad, at mange kulturarrangører nu for alvor trues på deres eksistens.

Mariehaven er desværre ikke gået ram forbi !

Alle Mariehavens arrangementer er denne sommer aflyst og økonomien er nu så hårdt ramt, at det er usikkert om Mariehaven kan komme helskindet igennem og åbne i 2021.

En støttegruppe har derfor med opbakning fra Ansager Borgerforening, Ansager Byudvikling samt Skovlund Ansager Udviklingsråd taget initiativ til at afholde tre borgerinformationsmøder i Mariehavens telt:

Søndag 21. juni henholdsvis kl. 14.00, kl. 16.00 og kl. 19.00

Overskriften for møderne vil være ”Mariehaven - I levende live” og tage afsæt i en akut støtte- og aktivitetsplan, som med virkning fra 10. juli og frem til 10. september skal være med til at bringe Mariehaven tilbage i omdrejninger og samtidig gennem landsdækkende crowdfunding og salg af Folkeaktier sikre, at Mariehaven kan bestå og vedblive at være byens musikkulturelle fyrtårn.

Alle er velkommen, men pga. corona-restriktioner er forud tilmelding dog påkrævet.

Tilmelding frem til og med lørdag 20. juni på e-mail: borger@ansager.dk eller en sms til 52 30 96 00

Støttegruppen for Mariehavens bevarelse

Ansager Byudvikling - Ansager Borgerforening - Skovlund Ansager Udviklingsråd

onsdag 17 jun 2020 - Karsten Madsen