Menu

Menu

ForsideElitehåndboldKalenderNyhederTestTestgalleryvejviser
Ansager
Foto:

Håndboldbrag med babyboom i hallen

Ved søndagens store håndboldstævne i Skovlund Ansager Hallen fik 12 vordende og nybagte forældre blandt spillerne baby-klubtrøjer

Sædvanen tro afholdt SIF/AIF håndboldudvalg sæsonens første Håndboldbrag i Skovlund Ansager hallen i weekenden. Det var et stort hjemmestævne med 5 kampe, hvor U-14 pigerne lagde ud, desværre med et nederlag til Hodde/Tistrup CØ-05.

Bedre gik det 3. divisons damer, der forlod en spændende og velspillet kamp uafgjort.

Herrerne i serie 1 klarede sig også godt og vandt med et enkelt mål over Varde HK. Også damerne i serie 2 gik ud som sejrherre fra kampen mod Bryndum. Dagens sidste kamp var serie 2 herrer, der tog imod lokalrivalerne fra CØ-05. Det var en intens og til tider hårdt spillet kamp med spænding til sidste fløjt, der gav SIF/AIF sejren.

Samtlige kampe blev understøttet af musik og speaking, og et helt fantastisk publikum dagen igennem gav atmosfære og stemning på et højere plan.

Mellem kampene stod håndboldudvalget for flere indslag. Maja Rotvig fra ”Allans Diner” lagde ud med at overrække en sponsorgave på 10.830 kr. til Håndboldens Venner. Håndboldens Venner trak efterfølgende 15 numre på medlemsspillet. Gaver, der som altid, er skænket af lokale erhvervsdrivende og private personer.

Hele 12 vordende og nybagte forældre på seniorholdene blev ønsket tillykke med blomster og baby-klubtrøjer.

Håndboldudvalget har i denne sæson et ønske om at synliggøre de mange frivillige, der gør en stor forskel i klubben. Der er pt 45 frivillige, hvoraf en stor del udfylder både 2,3 og 4 funktioner. Håndboldudvalget i SIF/AIF har udover trænere, holdledere, fysioterapeuter og målmands­trænere også faste tidtagerhold, cafeteriehjælpere, speakere, Håndboldens Venner, udvalg til Mariefestival samt Team Nord udvalg. Derfor vil der fremover en gang i måneden blive udtrukket en frivillig, som honoreres med en lille erkendtlighed.

"Braget" blev afsluttet med en hyggelig fællesspisning, hvor menuen var kreeret af halbestyreren.

Håndboldudvalget takker sponsorer, frivillige og publikum for en god dag i hallen.

Håndboldudvalget

mandag 14 nov 2016 - Karsten Madsen