Menu

Menu

ForsideElitehåndboldKalenderNyhederTestTestgalleryvejviser
Ansager
Foto:

Fodboldskole i sommerferien

Vil du udvikle dine fodboldskills på sommerens fodboldskoler

Ansager IF er klar til at byde fodboldglade børn og unge velkommen til en spændende, anderledes og udfordrende uge med DGI’s fodboldskole i sommer-ferien. Tilmeldingen er åben.

Træn dig til dine drømme på fodboldbanen. Der bliver masser af muligheder for at træne både teknik og tempo, når Ansager IF holder fodboldskole den 26-30 juni. Tilmeldingen er åben, og det er med at være vaks på tasterne, hvis man vil sikre sine børn en plads.

Temaet for DGI’s fodboldskoler i 2017 er ”Træn dig til dine drømme” via grundlæggende teknik og tempo, og der bliver masser af aktiviteter på banernes grønne græs.

På fodboldskolen bliver den almindelige træning nemlig krydret med nye og anderledes øvelser som f.eks. løbeskoling. Målet er at få et legende element ind i træningen og sikre mange boldberøringer, så deltagerne både har det sjovt og bliver dygtigere til fodbold.

Bliv bedre til fodbold Traditionen med DGI’s fodboldskoler er over 25 år gammel, og målet med fodboldskolerne er, at fodboldglade drenge og piger får sig en sund og aktiv sommerferieoplevelse. Der er gode muligheder for at få nye venner, og så handler det selvfølgelig om at blive bedre til at spille fodbold.

DGI lægger sammen med klubben vægt på, at fodboldskolerne er lærerige, spændende, udfordrende og også lidt anderledes. Og der er tradition for, at fodboldskolerne også byder på overraskelser ud over ’bare’ fodbold.

Alle kan være med

Fodboldskolen er organiseret og ledet af kvalificerede trænere og hjælpetrænere fra klubben, og det er deres fornemmeste opgave at sørge for, at alle deltagerne kan være med – både øvede og ikke øvede. DGI’s Fodboldskoler er nemlig åbne for alle i alderen 7-15 år, både rutinerede og nybegyndere indenfor fodboldens verden.

DGI har lavet manualer til klubben og trænerne, og der vil også være videoer på YouTube, hvor øvelserne kan lures af.

Tilmeldingsfrist 28 maj 2017

Tilmelding her: www.dgi.dk

Stine Hansen 28495980

mandag 10 apr 2017 - Karsten Madsen