Menu

Menu

ForsideElitehåndboldFacebookKalenderNyhederTest af guideTest af emnegalleryvejviser
Warning: Undefined array key "copyright" in /customers/6/8/6/ruban.nu/httpd.www/index.php on line 6023
Video:

Få en snak om demens

Du kan møde en demensvejleder i Skovlund Ansager et par timer om torsdagen ved ”Idræt om Dagen” i Skovlund-Ansager hallen

Du kan kontakte demensvejlederen, hvis du har behov for lidt rådgivning eller bare er nysgerrig på noget om demens, og det kan være helt anonymt. I første omgang er det Lissie Rasmussen, som du møder i videoen, der kommer som vejleder og deltager i Idræt om Dagen sammen med Britta Buhl. Derefter vil vejlederen komme lidt rundt omkring og får senere et fast tilholdssted. Det ligger endnu ikke fast hvor.

Tiltaget med demensvejlederen er en del af bestræbelserne på at gøre Skovlund-Ansager til et demensvenligt samfund. Det kan du høre meget mere om på borgermødet den 6. september i Skovlund Kulturhus.

Har du tilmeldt dig borgermødet? Der er fri entre, bare du tilmelder dig senest den 3. september på telefon: 2156 2237 eller på mail: stha@varde.dk

Karsten Madsen

 

Fakta

Demensvejlederen, Lissie Rasmussen, kommer fra Kompas-klubben i Varde. Klubben er et tilbud til de, der er tidligt i et demensforløb. 

Hent indbydelsen til borgermødet den 6. september 2018 som PDF

fredag 31 aug 2018 - Karsten Madsen
Vist: 1215 gange