Menu

Menu

ForsideElitehåndboldFacebookKalenderNyhederTest af guideTest af emnegalleryvejviser
Ansager
The Nordic Baroque Band kan opleves i Ansager Kirke ved årets Mariefestival lørdag den 5. september 2020 kl. 10.00. Mogens Fangel Damm, som vi kender fra Neighbours & Friends, er med til at give ensemblet lokalkolorit Foto: PR

Ansager Kirke: The Nordic Baroque Band spiller tidligere ørehængere

The Nordic Baroque Band er et samarbejde mellem seks professionelle musikere fra Danmark og Sverige

Bandet elsker at lege med koncertformen og overraske publikum med en energisk og nærværende formidling af musik fra 1400-1800-tallet. Det kunstnerisk niveau er højt og musikerne har specialiseret sig i at spille på originalinstrumenter. De sammensætter musikken til en musikalsk fortælling og graver kendte og glemte ørehængere frem fra arkiverne.

I 2018 udgav ensemblet deres første cd, ”The Nordic Baroque Band”, som har fået fine anmeldelser.

Bandet består af Monica Schmidt Andersen (blokfløjter), Johannes Jacobsson (violin), Jeanette Eriksson (bratsch og violin), Magnus Malmros (cello), Mogens Fangel Damm (cembalo) og Søren Storm Larsen (violin).

Lørdag den 5. september kl. 10.00 kan ensemblet opleves i Ansager Kirke, som er med ved byens årlige musikfestival. Det bliver et festivalgensyn med Mogens Fangel Damm i Ansager Kirke, hvor han sidste år rykkede grænserne for, hvad kirkens orgel kunne præstere. Mon ikke der igen i år bliver prøvet grænser af.

Køb et armbånd og tag på en musikalsk oplevelsestur ved Mariefestival i Ansager 2020.

Karsten Madsen

Anmeldelse:

"De leger med musikken på en måde, hvor man får fornemmelsen af, at noderne kun er vejledende og musikken skabes i nuet [...] den eneste koncert jeg har oplevet, hvor hele programmet var ukendt for publikum, men hvor musikernes indlevelse og præsentation af musikken gjorde, at det ikke betød det fjerneste."

Benjamin Friis Nielsen, organist v. Sct. Catharinæ Kirke, Ribe

 

Video med præsentation af: The Nordic Baroque Band

onsdag 2 sep 2020 - Karsten Madsen
Vist: 1316 gange