Menu

Menu

ForsideElitehåndboldFacebookKalenderNyhederTest af guideTest af emnegalleryvejviser
Ansager
Netværksgruppen 6823 er på besøg hos by Mogensen i Skovlund, hvor Karl Otto Schultz viste rundt Foto: Martha Voss

Et par gode timer i godt selskab

Netværksgruppen 6823 fungerer stadig, trods coronanedlukningen. I går var vi på virksomhedsbesøg.

Netværksgruppen 6823 er en ERFA-gruppe, som startede i februar med en halv snes lokale virksomhedsledere fra forskellige brancher. Vi har håndværkere, jordbrugere, produktionsvirksomheder og pengefolk. Formålet med gruppen er gensidig inspiration – at spille hinanden bedre. Vi har nu mødtes tre gange, og snakken går lystigt fra start til slut. Normalt bruger vi et par timer, men denne gang var ekstra spændende.

Onsdag den 9. september var vi på besøg hos by Mogensen i Skovlund, hvor Karl Otto Schultz viste rundt. Karl Otto er daglig leder af Mogensen og aktiv deltager i netværksgruppen. Desuden er han en inspirerende rundviser og en engageret leder med sin helt klare etiske tilgang til ledelse. Vi fulgte produktionsgangen fra spånplader til beslagskasse, og vi oplevede spændvidden i standardvarer samt specialproduktioner. Men mest af alt snakkede vi om, hvordan Karl Otto og hans folk sammen gennemførte de forandringer, som naturligt vil være en del af hverdagen i en produktionsvirksomhed.

”- Folkene skal engageres i det hele vejen. Om det så bare er en kran, som kan lette det tunge arbejde, så skal de være med i processen og føle ejerskab for det. På den måde er det mere sikkert, at de gode tiltag også kommer til at gøre gavn!”

Efter rundturen drøftede vi indtrykkene, og snakken gik et par timer om ledelse af medarbejdere, om salg via forhandlere, og hvordan man sikrer, at den kvalitet man selv leverer, også skinner igennem ude hos slutforbrugeren. At forhandlerens montører også gør deres arbejde grundigt, og at de straks kontakter fabrikken, når noget ikke ser ud til at virke. På den måde kan vi hurtigt rette op på eventuelle fejl. Selvom Mogensen er en større virksomhed i forhold til os andre i gruppen, så er der masser af inspiration at hente til såvel det praktiske som det ledelsesmæssige. Og den anden vej udfordrer vi hinanden til refleksioner på detaljer i driften, økonomistyring og tilgange til at have medarbejdere og uddanne dygtige folk.

Hvis du har lyst til at være med, er der altid plads til en til. Skriv til: martha.voss@nenuc.dk.

Martha Voss

torsdag 10 sep 2020 - Karsten Madsen
Vist: 1021 gange